Home

Podjetje

Profesionalna in gospodinjska čistila

MK KEMIJA deluje na področju profesionalnega in gospodinjskega čiščenja kot podjetje, specializirano za proizvodnjo in prodajo profesionalnih čistil za lastno blagovno znamko, zasnovanih in ustvarjenih glede na različna področja uporabe.

Podjetje je bilo ustanovljeno v Sloveniji leta 2016 z vizijo razvoja inovativnih izdelkov na podlagi njihove sestave, embalaže in namena.

Danes portfelj podjetja vključuje tri glavne blagovne znamke: KLOWER, SIMPLYX in MKIS. Klower je razvit kot linija ekskluzivnih izdelkov s posebej učinkovitimi formulacijami in je namenjen specifičnemu sektorju: avtomobili in motorji, motorna kolesa, kolesa in RC avtomobilski modeli. SIMPLYX je blagovna znamka namenjena čiščenju v gospodinjstvu. MKIS je blagovna znamka, namenjena sektorju gostinstva in profesionalnemu čiščenju.

INOVACIJE

MK KEMIJA nenehno raziskuje inovacije za razvoj čistilnih sredstev, ki jih odlikujejo formulacija, zmogljivost in embalaža.

Prilagodljivost

MK KEMIJA razvija izdelke za različna področja – od profesionalne do domače uporabe, s prilagojenimi formulacijami in embalažo, ki zagotovijo najboljše rezultate.

KAKOVOST

MK KEMIJA zagotavlja kakovost in učinkovitost svojih čistil in formulacij ter stalen nadzor nad surovinami in na vsaki stopnji proizvodnje.

TRAJNOST

MK KEMIJA je vse bolj pozorna na trajnostno naravnanost svojih proizvodnih procesov, da bi dosegla učinkovite izdelke s čim manjšim vplivom na okolje.

Naše znamke

Najboljše kar znamo

Stalno nadzorovana in standardizirana proizvodnja zagotavlja najvišjo kakovost vseh čistil. MK KEMIJA se na vseh stopnjah proizvodnje poslužuje protokolov in postopkov nadzora za zagotavljanje najvišjih kakovostnih standardov.

KLOWER

01.Inteligentna čistoča

Paleta razmaščevalcev, proizvedenih iz edinstvenih surovin in s posebno učinkovito formulo za odstranjevanje maščob in umazanije. Preizkušene formulacije z dokazanim uspehom in vintage elegantno embalažo.

Razmaščevalci KLOWER so v glavnem namenjeni vrsti specifičnih uporab: za avtomobile in motorje, motorna kolesa, kolesa in RC modele avtomobilov, predvsem pa so najboljši za odstranjevanje vse umazanije, tudi najtrdovratnejše. Preizkusite jih tudi v kuhinji.

SIMPLYX

02.Enostavna čistoča

Popolna paleta detergentov za celoten spekter čiščenja v gospodinjstvu. Z vidika formulacij in sestavin so to edinstveni izdelki, ki združujejo učinkovitost, kakovost, udobje in obenem nežnost bodisi do kože bodisi do površin.

Linija vključuje detergente v spreju za dezinfekcijo in čiščenje kopalnic, kuhinj in jeklenih površin ter embalažo velikih formatov, kot so denimo 3-litrski detergenti za perilo in čiščenje tal.

MKIS

03.PROFESSIONAL #1

Vsi izdelki MKIS za profesionalno čiščenje so posebej zasnovani za potrebe sektorja gostinstva. Izdelki in formulacije hitro in zanesljivo odstranijo umazanijo, ne da bi poškodovali površine.

Razmaščevalci in razpršila, ki dejansko ponujajo veliko več: prijeten vonj, okoljsko trajnost, optimalni odmerek aktivnih snovi in uporabniku primerne dimenzije, zahvaljujoč ergonomsko oblikovanim plastenkam in sprožilcem.

Ne spreglejte: nakupujte na spletu

KLOWER - CLEVER CLEAN

Posebna čistila za nežno in učinkovito odstranjevanje najpogostejše umazanije, kot so maščoba, olje, prah in različne vrste oblog z avtomobilov, motornih koles, koles, pnevmatik in RC avtomobilov.