BLAGOVNA ZNAMKA

Paleta razmaščevalcev, proizvedenih z izbranimi surovinami in zelo učinkovito formulacijo za odstranjevanje maščob in umazanije.

Popoln program gospodinjskih čistil. Edinstveni izdelki s formulacijami in sestavinami, ki združujejo zmogljivost, kakovost, udobje in nego.

Razmaščevalci, razpršila in izdelki, ki ponujajo veliko več kot zmogljivost: prijeten vonj, okoljsko trajnost in optimalni odmerek aktivnih učinkovin.

naše funkcije

Izdelki in čistila, usmerjena k rezultatom

Uspeh podjetja temelji na odličnih konceptih in vrednotah, kot so učinkovitost izdelkov, visoka kakovost storitev, konkurenčna cena, poseben posluh za varovanje okolja in neskončna strast do raziskav in inovacij.

Kakovost

Podjetje sodeluje le s skrbno izbranimi dobavitelji ter strokovnim in visoko usposobljenim tehničnim osebjem.

INOVACIJE

Neprestano testiranje izdelkov ter njihovo izboljševanje in razvoj zagotavljajo kakovost izdelkov.

Raziskave

MK KEMIJA vedno posveča pozornost raziskavam in razvoju inovativnih formul, da bi zadovoljili potrebam na področjih, kjer deluje.

SLOG

Za znamko, ki poleg zavzemanja za kakovost in eleganco nagovarja pozorne stranke, so obvezne privlačne embalaže in etikete.

CILJNA NARAVNANOST

Čistila in izdelki KLOWER, SIMPLYX in MKIS ustrezajo posebnim potrebam različnih področij, od gospodinjstva do profesionalnega gostinskega sektorja.

Razpršena dostava

Podjetje ponuja storitve dostave in individualno prilagojene distribucije po vsej Evropi in svetu.

IZJEMNA UČINKOVITOST

KLOWER

Izdelki blagovne znamke KLOWER predstavljajo pravo novost na področju čiščenja avtomobilov in motorjev, koles, RC avtomobilov in celo v kuhinji. Razmaščevalci z nepremagljivo učinkovitostjo odstranjujejo vse vrste umazanije, vključno s sledovi olja in umazanije. Inovativne in preizkušene formule, ki združujejo učinkovitost čiščenja in skrb za najbolj občutljive površine pri avtomobilih in motornih kolesih. Odlično tudi za profesionalno čiščenje kuhinje in na vseh površinah z mastnimi madeži in umazanijo.

Preprosta čistoča – Made in Italy

SIMPLYX

Komplet izdelkov, namenjenih čiščenju v gospodinjstvu, vključno s higienskimi čistilnimi sredstvi v razpršilu in izdelki za čiščenje vseh bivalnih površin: od kopalnice do kuhinje. Vključuje tudi paleto izdelkov za čiščenje in poliranje jeklenih površin, čiščenje rok in perila. Symplix učinkovito očisti in neguje vaše roke, pri tem pa pusti prijeten in mehak občutek ter nežen vonj. Linija vsebuje plastenke z razpršilcem (750 ml) in praktično embalažo, kot so npr. 1-litrske plastenke za čiščenje tal in 3-litrske plastenke za pranje perila.

PROFESSIONAL #1

MKIS

Vsa čistila MKIS so zasnovana in ustvarjena za profesionalno čiščenje, namenjeno predvsem sektorju gostinstva: restavracijam, hotelom, cateringu in vsem poslovnim dejavnostim, ki zahtevajo izdelke v skladu s HACCP pravili. Čistila in razmaščevalci so oblikovani tako, da hitro in učinkovito odstranijo umazanijo in negujejo površine. Razmaščevalci in razpršila, ki nudijo veliko več kot zmogljivost: prijeten vonj, okoljsko trajnost, optimalni odmerek aktivnih snovi in uporabniku primerne dimenzije, zahvaljujoč ergonomsko oblikovanim plastenkam in posebnim sprožilcem.

NE SPREGLEJTE: NAKUPUJTE V SPLETNI TRGOVINI

KLOWER - CLEVER CLEAN

Posebna čistila, ki hitro in učinkovito odstranijo najpogostejšo umazanijo, kot so maščobe, olje, prah in različni madeži pri avtomobilih, motornih kolesih, kolesih, pnevmatikah in RC avtomobilih.