KLOWER K24 – 500 ml

9,60

Sredstvo za higienicno cišcenje, ki poskrbi za takojšnjo higieno rok in skupnih površin. Obogateno je z oljem cajevca, izvleckom z antisepticnimi in dezinfekcijskimi lastnostmi, se hitro vpije, po njegovi uporabi pa so roke vedno sveže in mehke.

Na voljo je v plastenki prostornine 500 ml s pokrovčkom, pakiranju pa je priložen tudi dozirnik s pršilom.

Uporaba
Sredstvo razpršite neposredno na površine, ki jih želite higienicno ocistiti, in jih masirajte 20 sekund. Pustite, da se posuši in ga ne izpirajte. Izdelek lahko razpršite tudi na splošne in delovne površine, oblacila in druge predmete, ki jih želite higienicno ocistiti. Sredstvo razpršite z razdalje 20 cm in pustite, da izhlapi. Sredstvo površin ne namoci, ne pušca madežev ali ostankov in ne poškoduje tkanin in materialov. Po njegovi uporabi na površinah ostane prijeten vonj.

Informacije o izdelku
>> TEHNIČNI LIST

Kategorija:

OPOZORILA: Pozor: lahko vnetljivo. Ne pršiti proti odprtemu ognju ali drugemu viru vžiga. Hraniti ločeno od virov toplote, vročih površin, isker, odprtega ognja in drugih virov vžiga. Ne kaditi. Hraniti izven dosega otrok. Izogibati se neposrednemu vdihavanju ter pršenju v oči ali na razdraženo kožo. Izdelka ne uporabljati na neprimeren način.