Klower

KLOWER - CLEVER CLEAN

Učinkovito razmaščevanje proti najmočnejši umazaniji

Razmaščevalci Klower so visoko učinkovita in zmogljiva čistila za vse vrste umazanije. Primerni so za domačo in profesionalno uporabo. Klower učinkovito razmasti in temeljito očisti vse površine.

Razmaščevalci

Delujejo povsod, kjer se nahaja umazanija

Izdelki Klower predstavljajo resnično inovacijo na področju čiščenja avtomobilov in motorjev, koles, RC avtomobilov in celo v kuhinji. Razmaščevalci z neustavljivo zmogljivostjo za odstranjevanje vseh vrst umazanije in maščob. Inovativne formulacije, široko testirane, ki združujejo učinkovito in nežno čiščenje, da zagotovijo nego »tveganih« površin, kot so avtomobili in motorna kolesa. Odlični tudi za čiščenje profesionalne kuhinje in tudi za gospodinjsko čiščenje na vseh vrstah površin z ostanki maščobe in umazanije.

Maksimalna učinkovitost

Klower je linija razmaščevalcev, zasnovana za profesionalne namene, ki z lahkoto odstrani umazanijo.

Udobno in praktično

Razmaščevalci Klower so enostavni za uporabo zaradi udobnega razpršilca.

Vsestranski

Ergonomski oprijem omogoča uporabo izdelka povsod, celo za dosego najbolj oddaljenih kotov.

Takojšnji rezultati

Preizkusite učinkovitost čistila Klower tako da pustite, da izdelek deluje nekaj sekund in ga nato odstranite z vlažno krpo.

Ne spreglejte: nakupujte na spletu

KLOWER - CLEVER CLEAN

Posebna čistila za nežno in učinkovito odstranjevanje najpogostejše umazanije, kot so maščoba, olje, prah in različne vrste oblog z avtomobilov, motornih koles, koles, pnevmatik in RC avtomobilov.