Simplyx

SIMPLYX

ENOSTAVNA ČISTOČA »MADE IN ITALY«

Cela linija čistil za gospodinjsko uporabo in za vse potrebe. Odmaščevalci, izdelki za poliranje, čistila za odtoke, čistila za tla, pranje perila in še veliko več, preizkusite jih povsod!

ČISTILA SIMPLYX

NOVA ERA ČIŠČENJA V GOSPODINJSTVU

Celotna paleta izdelkov in čistil za gospodinjsko čiščenje in za vsako vrsto čiščenja. Ponudba vključuje čistilne detergente v razpršilu z učinkom razkuževanja in poliranja, razmaščevalce, čistila za odtoke, čistila za tla in detergente za pranje perila. Izdelki, ki se lahko uporabljajo na vseh površinah v hiši: od kopalnice do kuhinje. Vsi izdelki Simplyx učinkovito čistijo in nežno skrbijo za vaše roke, pri tem pa pustijo prijeten občutek mehkobe in prijeten vonj, ki prežema hišo. Linija vključuje klasično plastenko z razpršilcem prostornine 750 ml in dodatna praktična pakiranja, kot so 1-litrske plastenke za čiščenje tal in 3-litrske plastenke za pranje perila.

Udobno in praktično

Zahvaljujoč razpoložljivim formatom lahko izdelke uporabljate povsod in uporabljate le potrebne odmerke.

V kuhinji

Izdelki se lahko uporabljajo na policah, štedilniku, napah in filtrih, pečicah, stenah in ploščicah, zunanjosti in notranjosti omaric ter za čiščenje gospodinjskih aparatov, kot so npr. cvrtniki.

Za oblačila

Razmaščevalci Simplyx so zelo učinkoviti proti maščobi in so idealni za ovratnike in manšete srajc z znojnimi madeži.

Vsestranski

Simplyx predstavlja odlične izdelke tudi za čiščenje polken, klimatskih naprav, radiatorjev, zunanjega pohištva in žara. Samo preizkusite jih, da se prepričate!